Om mig

AD och delägare på Dolores (Stockholm). Utöver släktforskning, fotografier från förr och gamla grejer så älskar design, internet och läget. Gillar även lego, kakor och finöl.

 

Släktforskning har jag pysslat med sedan 2017 och använder mig av diverse arkiv givetvis och hänger en hel del på Riksarkivet och MyHeritage.

Jag är uppvuxen i norra Roslagen, närmare bestämt Östhammar/Öregrund. Hade några år i Uppsala men har nu bott i Stockholm sedan 1999. Min släkt på min pappas sida härstammar från Stockholm med omnejd, Roslagen (främst Gräsö/Öregrund). På min mammas sida är det främst södra Sverige som gäller.

Häj!

kenealogy@gronwall.se

Instagram

kenealogy (släktforskning)

kentson (personligt)

Kenneth släktforskar

Du följer mitt släktforskande mer frekvent på mitt Instagramkonto. Ovan ser du mina senaste inlägg, klicka för att komma vidare. Denna sida och blogg fungerar som en förlängning och där jag får möjlighet att sammanställa och skriva längre inlägg.

Följ mig på Instagram

Kort om mig

Tvåbarnssnubbegubbe bosatt i Stockholm. Under kontorstid driver jag en designbyrå men försöker klämma in mitt släktforskande där det finns tid över, mestadels på tunnelbanetåget eller bussen men gärna kvällstid när kidsen somnat.

Mer om mig